Geoportal del Patrimoni Cultural

Cerqueu a les noticies

Què podeu cercar?

La cerca de contingut permet cercar articles de la categoria seleccionada que continguin les paraules introduïdes al camp de cerca.

Nou Hipermapa. Instrument corporatiu de la Generalitat de Catalunya per publicar la seva informació georeferenciada

El nou Hipermapa és l’instrument corporatiu de la Generalitat de Catalunya per publicar la seva informació georeferenciada d’arreu de Catalunya, d’una forma integrada i sistemàtica.
 
Aquesta nova versió de l’Hipermapa forma part del Sistema d’Informació Geogràfica Corporatiu de la Generalitat (SIG Corporatiu), una eina transversal que permet integrar en una mateixa plataforma les dades territorials generades des de tots els departaments del Govern català.
 
En el SIG Corporatiu, les dades dels diferents departaments són carregades i actualitzades pels responsables de la informació de cada departament, assegurant d’aquesta manera l’oficialitat i actualització de les dades.
Mitjançant aquest nou visor de l’Hipermapa, es vol millorar l’accessibilitat de la geoinformació oficial per als ciutadans i contribuir, així, a una major transparència institucional.
El catàleg amb el conjunt de les capes d’informació geogràfica disponibles des de l’Hipermapa està en constant evolució. Anirà creixent a mesura que els diferents departaments afegeixin noves dades en aquest nou entorn corporatiu.
 
Mes informació: Hipermapa