Geoportal del Patrimoni Cultural

Cerqueu a les noticies

Què podeu cercar?

La cerca de contingut permet cercar articles de la categoria seleccionada que continguin les paraules introduïdes al camp de cerca.

Benvinguda al Geoportal del Patrimoni Cultural

El Geoportal Cultura ofereix un sistema de navegació per tot el territori català, posant a disposició de l’usuari, informació visual completa i detallada sobre disciplines molt variades, de forma fàcil i intuïtiva per tot tipus d’usuaris. Per això fa ús de tecnologies estàndards de l’Open Geospatial Consortium (OGC), que permeten la interoperabilitat de la informació geogràfica més rellevant. 

La funció principal d’aquest geoportal és la de publicar i difondre informació geogràfica relativa al patrimoni cultural. L’usuari pot navegar a través de la taula de continguts del portal per trobar la informació del seu interès, organitzada per temàtiques: monuments, jaciments arqueològics, jaciments paleontològics, etc. 

A través del visor es pot navegar, analitzar i consultar la informació geogràfica de forma conjunta, mitjançant diferents eines i carregar serveis externs. A l’ajuda es descriuen les principals funcionalitats d’aquesta aplicació, es recomana llegir-la per obtenir el màxim partit del sistema.

 Ortofoto amb capes de patrimoni immoble